Home / Kronika (page 20)

Kronika

RAI flet shqip

Deputetje Dalila Nesci, e Lëvizjes Pesë Yjet e drejtuar nga Peppe Grillo, anëtare e Komitetit të  Mbikëqyrjes së “RAI”-t, ka bërë një propozim mbi futjen e emisioneve radiofonike dhe televizive në gjuhën shqipe. Sipas saj kjo është një e drejtë ...

Read More »

Laboratori i Shkozës, të tjera arrestime

Komisariati numër 1 po vijon operacionin për zbulimin e persona të implikuar në laboratorin e drogës të zbuluar në zonën e Shkozës në kryeqytet. Ilir Suli, punonjës i ujësjellësit, dyshohet të ketë shpërdoruar detyrën për sa kohë nuk ka kontrolluar ...

Read More »