Home / Kronika (page 30)

Kronika

Nis vettingu për 36 gjyqtarë dhe prokurorë

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka shortuar 36 gjyqtarët dhe prokurorët që do të kalojnë në procesin e vettingut. Në njoftimin për shtyp të KPK, theksohet se, “në zbatim të ligjit nr. 84/2016 “Për rivlerësimin kalimtar të gjyqtarëve dhe prokurorëve ...

Read More »