Home / Kronika (page 34)

Kronika

Zhbllokohet KLGJ, paraqiten dy kandidatura

Dy ditë para përfundimit të afatit për të dorëzuar kandidaturat nga Gjykatat e Apelit për në Këshillin e Lartë të Gjyqësorit, mësohet se dy gjyqtarë të Gjykatave të Apelit kanë dorëzuar aplikimet e tyre pranë Gjykatës së Lartë. Komisioni qe ...

Read More »

Thyhet e grabitet Katedralja e Korçës

Katedralja e Korçës është sulmuar sërish gjatë natës, teksa ëshjë thyer dera dhe janë dëmtuar disa nga ambientet e brendshme. Grabitësit kanë arritur të thyejnë edhe arkën e parave të mbledhura për bamirësi dhe i kanë vjedhur ato. Personat që ...

Read More »