Home / Kronika (page 4)

Kronika

Abuzim me pronat, në gjykatë tre ish-zyrtarë

Prokuroria e Shkodrës ka përfunduar hetimet dhe ka dërguar për gjykim tre ish-zyrtarë të komunës Shalë, të akuzuar për shpërdorim detyre në bashkëpunim. Zyrtarët akuzohen se, në kundërshtim me ligjin kanë shpërndarë rreth 41.500 m2 tokë në zonën turistike të ...

Read More »