Home / Kronika (page 5)

Kronika

OSHEE riparon shumicën e dëmeve

Situata e energjisë në të gjithë vendin po i rikthehet normalitetit. Ministri i Energjise dhe Infrastruktures, Damian Gjiknuri, ka bërë të ditur se falë punës intensive në terren nga punonjësit e OSHE-së, është mundësuar eleminimi  i pjesës më të madhe të ...

Read More »

Dëmshpërblim të dëmtuarve nga përmbytjet

Qeveria do të bëjë vlerësimin transparent  për dëmet e përmbytjeve që kanë prekur sektorin rural dhe do të shohë mundësinë e mbështetjes për këtë sektor. Ministri i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural Niko Peleshi, që gjendet në terren me banorët e fshatit ...

Read More »