Home / Kronika (page 700)

Kronika

Kukës, debat mes të rinjve për azilin

Emigrimi masiv i të rinjve kuksianë drejt Gjermanisë ka shtyrë shoqërinë që të nisë një cikël debatesh me nxënësit e shkollave të mesme të rrethit të Kukësit. Një debat i tillë me temë “Eksodi i të rinjve dhe familjeve kuksiane” ...

Read More »