Home / Kronika (page 724)

Kronika

“Thesari ishte me rregullore, gjejini!”

Pyetet në burg Dorian Çollaku, përgjigje të shkurtra dhe mohuese Nga Sokol Çobo Ish-drejtori i Thesarit të Shtetit, Dorian Çollaku, i arrestuar me vendim gjykate si një nga dhjetë përgjegjësit e supervjedhjes në institucionin që drejtonte, ka refuzuar sërish të ...

Read More »