Home / Kronika (page 760)

Kronika

Vlorë, arrestohet vrasësi me pagesë

Arrestohet në kohë nga Policia e Vlorës vrasësi me pagesë, i cili kishte planifikuar të kryente krimin e radhës. Sipas burimeve zyrtare ka rënë në pranga Luka Sherifi, i cili në këmbim të 15 mijë eurove ka tentuar të ekzekutojë ...

Read More »

Haki Çako ne vend te Didit

Pas dorëheqjes së Artan Didit, në postin e Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë së Shtetit është komanduar Haki Çako, i cili deri më tani mbante postin e zëvendësdrejtorit të Përgjithshëm të Policisë, për Krimin e Organizuar dhe Krimet e Rënda. ...

Read More »