Home / Kronika (page 762)

Kronika

Bimët medicinale mbeten stok

Qindra grumbullues dhe kultivues bimësh medicinale në jug të vendit flasin për sasi të mëdha bimësh medicinale të thatë të pashitur dhe për kosto të jashtëzakonshme ekonomike të lidhur më të. Vetëm në Libohovë dhe Nepravishtë janë disa qindra familje ...

Read More »

Julian Sinanaj pranon dy vrasje në Greqi

“Sekti i Revolucionarëve”, Antiterrori dhe gjyqtarët e Apelit marrin dëshminë në Shqipëri  Që ditën kur u arrestua, Julian Sinanaj, 27-vjeçari shqiptar që njihet si vrasës me pagesë, policia greke kishte kërkuar ta pyeste, sepse dyshonte për disa krime të ndodhura ...

Read More »