Home / Kronika (page 781)

Kronika

INUK vazhdon prishjen e ndërtimeve pa leje

Inspektoriati Ndërtimor Urbanistik Kombëtar (INUK) vijon sot në Tiranë aksionin për lirimin e hapësirave publike, me prishjen e ndërtimeve pa leje përgjatë rrugës së Elbasanit. Paralelisht, ky aksion do të zhvillohet dhe në lagjen Brakë dhe Laprakë. Prej disa javësh ...

Read More »