Home / Kronika (page 808)

Kronika

Krijohet “ushtria” antiterror

Shqipëria do të ketë strukturën antiterror, ndër më të mëdhat në rajon, duke i dhënë një vëmendje te madhe luftës kundër terrorizmit në përgjithësi dhe parandalimit të rekrutimeve nga Shqipëria të luftëtarëve të ushtrisë së xhihadistëve të shtetit Islamik ISIS. ...

Read More »