Home / Kronika (page 878)

Kronika

ILDKP, masa administrative për gjashtë zyrtarë

Inspektorati i Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive dhe Konfliktit të Interesave vijon punën për rakordimin e dorëzimit në afat të dokumentit zyrtar “Deklaratë e Interesave Private”. Gjatë këtyre ditëve ai ka konstatuar 6 zyrtarë të niveleve të ndryshme, ...

Read More »