Home / Kronika (page 880)

Kronika

AKKP, reformë për të thjeshtuar procedurat

Agjencia e Kthimit dhe Kompensimit të Pronave dhe Ministria e Drejtësisë organizuan sot tryezën e dytë të rrumbullakët në lidhje me “Reformën ligjore dhe institucionale të AKPP-së” me pjesëmarrjen e institucioneve shtetërore të linjës, si dhe drejtorive që në punën ...

Read More »

ILDKPKI padit ish deputetin e PS, Harasani

Inspektorati i Lartë i Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive dhe Konfliktit të Interesave ne vazhdim te masave ndeshkimore per subjekte qe jane gjetur me shkelje sa i takon deklarates se pasurive, ka paditur edhe ish deputetin socialist Andis Harasani. Ne ...

Read More »