Home / Kronika (page 881)

Kronika

Prezantohet platforma e edukimit fiziko-sportiv

 Zv/ministri i Arsimit dhe Sportit, Rauf Dimraj, prezantoi sot Platformën e edukimit fiziko-sportiv në sistemin arsimor. Gjatë konferencës zv/ministri Dimraj tha se qëllimi i platformës është të përmirësojë shëndetin, sidomos të rinisë shkollore, nëpërmjet masivizimit të aktivitetit fizik. “Platforma e Edukimit ...

Read More »