Home / Kronika (page 900)

Kronika

22 Shtatori dita botërore pa makina

Sot shënohet  Dita Ndërkombëtare pa Makina, e cila synon sensibilizimin e njerëzve që të shmangin të paktën për një ditë makinat e tyre, të cilat emetojnë lëndë të dëmshme për organizmin dhe si një përpjekje për të kontribuar në mbrojtje ...

Read More »

Rrugët e përgjakura

Numri i aksidenteve në trafik vazhdon të jetë shqetësues për qytetarët kosovarë dhe autoritetet e rendit. Nga janari deri në fund të korrikut, në rrugët e Kosovës kanë ndodhur 84 aksidente fatale nga të cilat jetën kanë humbur 96 qytetarë. ...

Read More »