Home / Kronika (page 902)

Kronika

Konferenca e Pezës dhe historiku i saj

16 Shtatori është një datë që kujton një nga kthesat e fuqishme në historinë e politikës shqiptare. Pikërisht më 16 shtator 1942 u mbajt Konferenca e Pezës, e cila pati për qëllim organizimin e forcave të ndryshme politike në një ...

Read More »