Home / Te ndryshme (page 111)

Te ndryshme

Nevrikoseni shpejt? Ja avantazhet që keni!

Nëse keni menduar gjithmonë se të qenët një person nevrik dhe konfliktual është një problem, pasi të keni lexuar këtë artikull do të ndryshoni mendim…  “Duhet të përmirësoj karakterin tim”, “jam shumë impulsive”, “grindem shpesh me njerëzit”…të qenët një person ...

Read More »

Kali më i bukur në botë

Vjen nga Bibione e Italisë dhe është cilësuar si kali më i bukur në botë, sa i takon kategorisë së kuajve arabë dhe egjiptianë. 5 vjeçarja Maysuna Guasimo është vlerësuar në Romë si kali më i bukur, gjatë një konkursi ...

Read More »