Home / Te ndryshme (page 118)

Te ndryshme

Qyteti në qiell

Këto janë planet ambicioze të të ardhmes të cilat synojnë që gradaçielat të mbajnë brenda një qytet të tërë. Projekti i quajtur ‘Endless City’ parashikon ndërtimin e gratacielave gjigante të kompletuara me ekosistemin e tyre, duke përfshirë edhe zyra, dyqane ...

Read More »

Gruaja 50 miliardë dollarëshe e Kinës

Shenan Çuang është gruaja që ndryshoi përgjithmonë botën e reklamave të Kinës, ajo drejton kompaninë e dytë më të madhe në botë dhe është shembulli i suksesit e gruas në karrierë Karriera CNN Kur Shenan Çuang hodhi hapat e parë ...

Read More »