Home / Te ndryshme (page 119)

Te ndryshme

Príncipe, sot një parajsë, dikur një ferr

Reportazh Në ishullin Príncipe përmbushet klisheja europiane për kontinentin afrikan si një pikënisje e racës njerëzore. Gjatë epokës koloniale ai njihej si vend i syrgjynosjes, apo edhe si “varreza e europianëve” Strehëza e milingonave mund të zhvendoset lehtësisht me një ...

Read More »

Misteri i kulturës kelte

Të rënë nën goditjet e Perandorisë Romake, pasi sunduan shumë vende të Europës për më tepër se 800 vjet, popujt dhe fiset kelte, të cilët jetuan mes shekujve VIII dhe të dytë pas erës sonë, kanë lënë shumë dëshmi të ...

Read More »

Seksi – ilaç për të gjitha

Seksi me të vërtetë është ilaç për të gjitha. Nëse e praktikoni rregullisht do të flini më mirë, nuk do të jeni me stres, do të shpenzoni kaloritë e tepruara, si dhe do të mbroheni nga ftohja dhe viruset. Një ...

Read More »

Shenjat zodiakale dhe tradhtia

Kur besimi është një çështje planetësh Speciet monogame janë të rralla në mbretërinë e kafshëve, por edhe qeniet njerëzore nuk bëjnë përjashtim. Megjithatë disa nga këta duket se janë më të pabesë nga disa të tjerë. Me të drejtë të ...

Read More »