Home / Te ndryshme (page 12)

Te ndryshme

Dashuria? Në tru ka të njëjtin efekt me alkoolin

Lidhja kimike Oksitocina është një hormon i prodhuar nga hipotalamusi dhe është thelbësor në çimentimin e marrëdhënies nënë-bir. Gjithashtu ai luan një rol kyç në ndërveprimet sociale. Kulmi  i oksitocinës  përkon edhe në momentet më të rëndësishme të dashurisë, nga ...

Read More »