Home / Te ndryshme (page 120)

Te ndryshme

Rumiu, poeti persian më dehës

Nektari i poezisë perse, Rumiu, mban një peshë të madhe të filozofisë universale se njeriu kalon nën një proces të gjatë të njohjes së Egos hyjnore. Rruga që ai ndoqi për ta gjetur hyjnoren pasqyrohet në thëniet e tij MËSIME ...

Read More »

Plazhi më i bardhë në botë

Këtu mund të gjeni rërën më të bardhë në botë. Ai është Hyams Beach dhe është shënuar në Librin e Rekordeve Guiness si plazhi më i bardhë në të gjithë botën. Plazhi australian ndodhet në New South Wales, një lokalitet ...

Read More »

Rrugët më të bukura në botë

Sa herë që doni të vizitoni një qytet ndryshe nga të tjerët, ajo që bie më shumë në sy, në përgjithësi, janë rrugët apo bulevardet, të cilat përgjithësisht nuk ngjajnë shumë me njëra-tjetrën, por që në qytete që janë pranë ...

Read More »