Home / Te ndryshme (page 123)

Te ndryshme

Qytetet më stresuese të Amerikës

Këto që do të lexoni më poshtë janë qytetet më të bukura të kontinentit Amerikan, por njëkohësisht janë edhe më stresueset për të gjithë banorët e këtyre metropoleve. Realisht janë konsideruar si qytetet më të mëdha të argëtimit dhe vendet ...

Read More »

Yjet shqiptarë priten si heronj në Zurich

Përfaqësuesja e Zvicrës është kthyer nga Brazili. Helvetikët kanë zbritur në Aeroportin e Zurichut nga Brazili, derisa shqiptarët e kësaj kombëtareje janë pritur si heronj. Zvicra pavarësisht eliminimit nga Botërori 2014, megjithatë, ekipi zviceran ka treguar performancën të shkëlqyer në ...

Read More »