Home / Te ndryshme (page 13)

Te ndryshme

Vendos një dryn për dashurinë

Një gjetje mjaft unikale ka menduar Bashkia e Tiranës për ta bërë edhe më të veçantë ditën e të dashuruarve. Nëse dëshironi që të lini një kujtim të bukur në këtë Shën Valentin, të gjithë të dashuruarit do të kenë ...

Read More »

Zgjidhet misteri i Energjisë së Errët

Shkencëtarët janë afër zbulimit të një prej mistereve më të mëdha të universit. Një eksperiment i ri, që përdor valët gravitacionale, në një valëzim hapësirë-kohë, tenton të zbulojë pse universi po zgjerohet kaq shpejt dhe papritur. Në vitet ’90 astronomët ...

Read More »