Home / Te ndryshme (page 18)

Te ndryshme

Prova për ekzistencën e “Planetit 9”

Shkencëtarët e Institutit të Teknologjisë në Kaliforni thonë se kanë prova të pakundërshtueshme që vërtetojnë teorinë e ekzistencës së të ashtuquajturit “Planeti 9”. Ky planet besohet se ndodhet në skajet më të largëta të sistemit tonë diellor dhe është 10 ...

Read More »