Home / Te ndryshme (page 29)

Te ndryshme

Çfarë do të thotë të jesh europian?

Rrjetet sociale, media e shkruar dhe vizuale, për hir të konsumatorizmit të mendimit dhe argëtimit momental u ka hapur derën shumë pseudointelektualëve, të cilët e konsiderojnë epokën e sotme të brezit të makiatos apo iPhone si më të avancuarën, ndërkohë ...

Read More »