Home / Te ndryshme (page 30)

Te ndryshme

Restoranti më i mirë në botë

“Osteria Francescana” në Itali është zyrtarisht restoranti më i mirë i botës. Me argumentin e gërshetimi perfekt të të resë me pjatat tradicionale, ai është vendosur në krye të listës së sivjetshme të 50 restoranteve numër një të globit. Vitin ...

Read More »

Mënyra se si të përmirësojmë kujtesën

Gjithmonë lind nevoja për ndihmë kur vjen puna për të përmirësuar teknikën e të mësuarit apo për të kujtuar diçka. Më poshtë është një listë me këshilla që mund t’ju ndihmojnë gjatë provimeve si dhe gjatë përditshmërisë suaj Pothuajse të ...

Read More »