Home / Te ndryshme (page 31)

Te ndryshme

Platforma prej xhami në Kinë

Një platformë prej xhami është ndërtuar në Shilinxia, një pikë turistike pranë Pekinit, 768 metra mbi nivelin e detit. Kjo është platforma më e madhe e xhamit në botë, dhe ka një sipërfaqe prej 425 metrash katrorë. Me qindra turistë ...

Read More »