Home / Te ndryshme (page 38)

Te ndryshme

Pse truri njerëzor e do të bukurën fizike

Sjellja miqësore vepron prej treshes hipotalamus-hipofizë-adrenalinë, përgjegjëse e maturisë dhe e strukturës fizike. Nga analizat e fundit, duket se është pikërisht kjo treshe, e cila influencon gjenetikisht bukurinë e gjeneratave të ardhshme Shumë shpesh ia përsërisim vetes çdo ditë të ...

Read More »

Gjahtari bullgar i emigrantëve: hero apo kriminel?

 Një tregtar bullgar i pjesëve të këmbimit të autobusëve është bërë një VIP kombëtar, pasi filloi të patrullonte kufirin turk duke “gjuajtur” për emigrantë. Shumë bullgarë e duartrokasin iniciativën e tij vigjilente, ndërsa të tjerë janë shumë të shqetësuar “Bullgarisë ...

Read More »