Home / Te ndryshme (page 40)

Te ndryshme

Pranvera, pesë gjëra që duhet të dini

Me dimrin “në shpatulla” tashmë është koha t’u jepni një “shkelm” zakoneve të vjetra dhe ndoshta të mërzitshme. Fillimi i pranverës vjen padyshim edhe me disa efekte negative, por që mund të luftohen lehtë si në tryezë ashtu edhe me ...

Read More »