Home / Te ndryshme (page 49)

Te ndryshme

Aeroportet më të përpikta në botë

Saktësia dhe përpikëria në zbatimin e orareve është një element shumë i rëndësishëm në çdo biznes e aq më shumë, në atë të transportit ajror të njerëzve. Performanca e çdo aeroporti në botë është sigurisht e matshme në mënyrë periodike, ...

Read More »