Home / Te ndryshme (page 5)

Te ndryshme

Një interpretim artistik i Mona Lisa

Artisti spanjoll, Okuda është zgjedhur që të bëjë një intepretim artistik të pikturës më të famshme në botë, Mona Lisa në një ndërtesë në Paris. Mënyra si e ka sjellë artisti këtë pamje është e mbushur me ngjyra dhe kontraste ...

Read More »

Njeriu i parë lindi në Ballkan

Shumë ekspertë mendojnë se ndarja e njeriut nga majmuni ka ndodhur në Afrikë. Por djepi i njerëzimit mund të ketë qenë edhe Ballkani Lidhjet mes shimpanzeve të sotme dhe njerëzve me sa duket janë ndarë në Evropë dhe jo – ...

Read More »