Home / Te ndryshme (page 52)

Te ndryshme

Pema e festave… kokëposhtë

Një baba kreativ ka gjetur një mënyrë shumë zbavitëse që fëmijët e tij të mos prekin pemën e festave. E ka vendosur atë në tavan, kokëposhtë. 38-vjeçari, Stuart Edwards vendosi të bëjë me duart e tij pemën, në mënyrë që ...

Read More »

Vladimir Putin është i pavdekshëm?!

A është kjo prova se Vladimir Putin është i pavdekshëm?! Teoritë konspirative duket se mendojnë kështu, madje disa janë të bindur se ai është Drakula legjendare. Fotoja e parë daton më shumë se 100 vjet më parë, dhe është një ...

Read More »

Metroja londineze, simboli i krenarisë britanike

Plot stil, histori dhe për më tepër, thjesht “british” – metroja e Londrës ka shumë fansa: përveç miliona udhëtarëve vendas, atë e vizitojnë edhe miliona turistë. Udhëtimi nëpër të, rrëfen shumëçka rreth krenarisë teknike angleze të një shekulli e gjysmë ...

Read More »