Home / Te ndryshme (page 58)

Te ndryshme

A është ky stadiumi më mbresëlënës?

Wembley, Nou Camp, Maracana, San Siro, Bernabeu, Allianz Arena. Këto emra do të listonit nëse do ju kërkoheshin stadiumet më të mirë në tokë. Dhe Henningsvaer Stadion, në një ishull të Norvegjisë, sigurisht që nuk do të ishte në këtë ...

Read More »

Si llogaritet 5×3?

Nëna e një fëmije që ka bërë një testim në shkollë ka vendosur të shpërndajë në internet një foto të provimit të të bijës. Vajza kishte shkruar se rezultati i 5×3 është 15, dhe llogaritet duke mbledhur pesën tre herë, ...

Read More »

Fshati Asgjë në Arizona

Në Arizona, gjendet një fshat i braktisur me emrin Nothing (Asgjë). E në fakt asgjë nuk mbetet nga ai vend i vogël i themeluar më 1977. Origjina e Nothing nis me katër banorë që menaxhonin një pikë karburanti, dhe shisnin ...

Read More »