Home / Te ndryshme (page 59)

Te ndryshme

Të lësh gruan, apo… atletet?

Pasi ai është i fiksuar pas atleteve, bashkëshortja i ka vënë një kusht: “Ose mua, ose Adidas”. Jason Oxlee nuk e kontrollon dot veten, duke patur një dobësi ndaj atleteve, për të cilat shpenzon pothuajse 100 paund në muaj. 44-vjeçari ...

Read More »

Apostrof? Katastrofë!

Është një nga shenjat e pikësimit më të keqpërdorura. Por kur 9-vjeçarja Ammarah Mahmood gjeti 15 shembuj ku apostrofi përdorej në vendin e gabuar gjatë një shëtitje prej 15 minutash në lagjen e saj, edhe mësuesja u shokua. Klasa e ...

Read More »

Çfarë na ra nga qielli?!

Një çift pensionistësh u tmerruan nga zhurma e madhe që u shkaktua në çatinë e shtëpisë së tyre. Kur e panë, bëhej fjalë për jashtëqitje të rëna nga një avion në fluturim. Keith dhe Ruth Mead panë një grumbull urine ...

Read More »

Spektakli i plasjes së tullumbacit

Plasja e një tullumbaci është më e komplikuar dhe më e bukur se sa mendoni. Në një video të re me slow-motion të bërë nga shkencëtarët e laboratit fiziko-statik të Parisit, tregohet se tullumbacet çahen në mënyra të ndryshme, që ...

Read More »