Home / Te ndryshme (page 60)

Te ndryshme

Selfie me berberin për 42 vjet

Sam Farr pajtohet me teorinë se “çfarë thyhet, nuk ngjitet më”. 71 vjeçari ka frekuentuar të njëjtin berber për më shumë se 40 vjet, dhe ka bërë selfie për të vërtetuar këtë. Farr shkoi për herë të parë tek berberi ...

Read More »

Nuk je çmendur nëse flet me vete

Nuk është çmenduri të flasësh me veten. Dhe kjo jo vetëm në privatësi në shtëpinë tënde, por në rrugë, duke ecur, në zyrë apo duke bërë pazar. Të flasësh me veten është mjaft ndihmuese dhe të jep siguri, thotë për ...

Read More »