Home / Te ndryshme (page 62)

Te ndryshme

Mot i mirë për… bomba

Qiell pa re, temperatura mesatare, me pak fjalë klima ideale për të hedhur ca bomba në Siri. Stacioni televiziv “Russia24” nuk i analizon lëvizjet e reve për të bërë vetëm parashikimin e motit, por i ka kushtuar situatës metereologjike edhe ...

Read More »

Këto mace janë armike të vetvetes

Macet janë kafshët më të dashura dhe më të postuara në rrjetet sociale dhe në YouTube. Qarkullojnë video të ndryshme si mace në karrige, si flenë macet, macja dhe kërmilli etj. Në një përmbledhje videoje tregohen mace të ndryshme që ...

Read More »