Home / Te ndryshme (page 70)

Te ndryshme

A është Fidel Kastro një profet?

“Shtetet e Bashkuara të Amerikës do të negociojnë me ne, vetëm atëherë kur të kenë në krye një president me ngjyrë dhe kur bota të ketë një Papë latino-amerikan.” Thashethemet që po qarkullojnë së fundmi në internet për vërtetësinë e ...

Read More »