Home / Te ndryshme (page 80)

Te ndryshme

Ja si duket flamuri i planetit Tokë

Imagjinoni sikur të ishte viti 2035. Njerëzit kanë arritur të shkelin në Mars, dhe sikurse Neil Amstrong që vendosi flamurin në Hënë, të njëjtin veprim ta bëjnë edhe në “planetin e kuq”, por flamuri të jetë ai i planetit Tokë ...

Read More »