Home / Te ndryshme (page 9)

Te ndryshme

Bie nga kati i 47 dhe… shpëton

Vetëm një e treta e atyre që bien nga tre kate lartësi, jetojnë. Pothuajse askush nuk i shpëton vdekjes nga rrëzimi prej 10 kateve. Pastruesi i dritareve Alcides Moreno është gjallë edhe pse ra nga një qiellgërvishtëse 47 kate të ...

Read More »

Vendi më i mirë për të jetuar

Zvicra kryeson listën e vendeve më të mira për të jetuar, gjatë vitit 2017. Ky ishte rezultati i publikuar nga edicioni i dytë i “Best Countries”, e cila rendit vendet më të mira për të jetuar, duke marrë në studim ...

Read More »