Home / Te ndryshme (page 91)

Te ndryshme

Festivali i puthjeve në Bali

Është koha më e përshtatshme të jesh i ri, i lirë dhe beqar (ose i dashuruar marrëzisht me partnerin) në fshatin e vogël të Denpasarit, në ishullin e Balit, provincë e Indonezisë. Çdo vit, një ditë pasi hindutë e Balit ...

Read More »

Eklipsi diellor 2015: Shikojeni Video

Në Evropë dhe disa pjesë të Azisë dhe Afrikës ndodhi sot eklipsi diellor. Kjo dukuri ndodh kur Hëna kalon mes Tokës dhe Diellit, duke errësuar tërësisht ose pjesërisht imazhin e Diellit për shikuesit në Tokë. Eklipsi i plotë do të jetë ...

Read More »