Home / Te ndryshme (page 98)

Te ndryshme

Pse meteorët bëjnë dritë?

Meteorët janë të njohur për njerëzit që nga momenti kur i kanë hedhur sytë drejt qiellit. Por, pak kush dinë se çka janë meteorët. Ato përbëhen nga copëza të vogla, jo më të mëdha se kokrrat e orizit ose kokrra ...

Read More »

Zemra e Tokës

Në pamundësi për të patur teknologjinë për të gërrmuar, bërthama e Tokës për njeriun është një mister dhe e tillë ka për të mbetur edhe për shumë kohë. Por së fundmi, një grup shkencëtarësh amerikanë dhe kinezë pretendojnë se kanë ...

Read More »

Rrugët më të shkreta të planetit

Fotot e mrekullueshme që po ju paraqesim në këtë galeri janë rezultat i frymëzimit dhe punës së fotografit Andy Lee. Prej shumë vitesh ai udhëtoi në vende të ndryshme të botës , në mënyrë që të realizonte fotografi. Në fund ...

Read More »