Home / Kuriozitete (page 12)

Kuriozitete

15 fotografi historike të rralla

Ndonjëherë ne e marrin fotografinë si një gjë të zakonshme . Kjo ndodh sepse sot me çdo pajisje , ne tani kemi sportive një aparat fotografik. Fotografia eshte aq e zakonshme  saqë mund te fiksojmë cdo ore dhe minute te ...

Read More »