Home / Kuriozitete (page 15)

Kuriozitete

Shtëpia-pyll në zemër të Torinos

Për arkitektin italian, Luciano Pia, njeriu dhe natyra mund të jetojnë në harmoni të plotë edhe në një mjedis urban. Ajo që e vërteton më së miri këtë është ‘25 Verde’, një kompleks apartamentesh banimi që duket sikur kanë dalë ...

Read More »