Home / Kuriozitete (page 25)

Kuriozitete

Një dhuratë e vogël për babin…

Një baba i ri mendoi t’i dhuronte një set fotosh profesionale të birit të sapolindur, por vetëm pak momente më vonë vogëlushi vetëm 4-ditësh vendosi të linte edhe ai ‘firmën’ e tij në foton familjare. Al Fergurson nga Kenti, siç ...

Read More »

Peshku që ecën dhe frymon në tokë

BISCIR është emri i peshkut që ecën dhe merr frymë në tokë. Shkencëtarët kanë mundur të rikrijojnë peshkun e zhdukur 400 mln vjet më parë, nga aftësia për të ecur në tokë e të cilit lindën amfibët, reptilët dhe mamiferët ...

Read More »

Restoranti ku hahet në ujë

  Në Filipine është hapur Villa Escudero, një fshat turistik pika e fortë e të cilit është një restorant i vendosur pikërisht në këmbët e një ujëvare me tavolinat që qëndrojnë mbi ujë. Restoranti që gatuan dhe shërben ushqime tipike ...

Read More »