Home / Kuriozitete (page 27)

Kuriozitete

Një pemë e vetme me 40 lloje frutash

Për ta krijuar është dashur fantazia e një artisti dhe durimi i një kopshtari, të shkrira tek i njëjti person. Amerikani Sam Van Aken, profesor arti me një dashuri të madhe për kopshtarinë është ‘babai’ i një pemë me superfuqi: ...

Read More »