Home / Bota (page 100)

Bota

Banka e harruar qendrore e Gjermanisë Lindore

Këtë javë është përvjetori i 28-të i bashkimit monetar gjerman midis Lindjes dhe Perëndimit. Premtimet për të shëruar plagët e të dy palëve, përfunduan në eliminin e markës gjermano lindore. Nëse Banka Kombëtare e ish-Gjermanisë Lindore kujtohet për ndonjë gjë, ...

Read More »

Fytyra më e re e politikës amerikane

Alexandria Ocasio Cortez ka punuar si kameriere dhe pastruese, e quajnë heroinë e klasës punëtore dhe është një hap para hyrjes në Kongres. Zgjedhjet lokale në Nju Jork kanë rezultuar me një befasi të vërtetë. Në skenën politike është paraqitur ...

Read More »