Home / Bota (page 26)

Bota

Pse teknologjia favorizon tiraninë

Nga: Yuval HARARI Shfaqja e demokracive liberale, lidhet me idealet e lirisë dhe barazisë, që mund të duken në pamje të parë të vetëkuptueshme dhe të pakthyeshme. Por këto ideale, janë shumë më të brishta nga sa besojmë ne. Suksesi i ...

Read More »