Home / Bota (page 3)

Bota

Protestat në SHBA kundër masave të ndalim-qarkullimit

Këto ditë në Miçigan, protestuesit u mblodhën në kryeqytetin e këtij shteti për të shprehur zhgënjimin e tyre me rregullat e ndalim-qarkullimit. Protesta të tilla janë shfaqur në mbarë Shtetet e Bashkuara, ndërsa disa njerëz po luftojnë kundër asaj që e shohin si mbikëqyrje dhe kontroll qeveritar ndaj jetës së tyre. Shiu nuk i ndaloi protestuesit të shkonin në kryeqytetin e ...

Read More »