Home / Bota (page 33)

Bota

Letonia, skandali i pastrimit të parave

Guvernatori i Bankës së Letonisë akuzohet për marrje ryshfetesh. Akuzat mbi pastrimin e parave dhe çështjen e korrupsionit po njollosin sistemin bankar të Letonisë Ilmars Rimsevics për 17 vite ka mbajtur postin e Guvernatorit të Bankës qendrore të Letonisë dhe ...

Read More »