Home / Bota (page 40)

Bota

20 liderët më të paguar në botë

Për të identifikuar 20 udhëheqësit me pagën më të lartë në botë, Buletini Ekonomik analizoj shifrat e kompensimit vjetor të disponueshme publikisht, faqet e internetit të shteteve përkatëse, si dhe të dhënat nga organizata të tilla si Fondi Monetar Ndërkombëtar ...

Read More »

Trump shkarkon dëshmitarin në gjyqin e tij

Administrata e Presidentit Trump shkarkoi ekspertin kryesor të Shtëpisë së Bardhë për Ukrainën, nënkolonelin Alexander Vindman, i cili dëshmoi kundër Presidentit gjatë procesit të hetimit që çoi në ngritjen e akuzave ndaj zotit Trump. Nënkoloneli u shoqërua jashtë Shtëpisë së ...

Read More »